MAC Damascus gör sitt intåg på den svenska marknaden

Så här års är det mycket mässor för restaurangbransch och privatpersoner. Under Årets Formex dök en väldigt intressant nyhet upp hos vår knivagentur Vikingsun – MAC Damaskus. Redan för två – tre år sedan hade undertecknad privilegiet att prova MAC’s damaskuskniv på mässan Bella Center i Köpenhamn. Sedan dess har jag med jämna mellanrum ”tjötat” på agenturen att de ska ta in knivserien i Sverige och äntligen! =)  

Läs mer om de japanska damaskerade kockknivarna från MAC i Eventkock.se – Bloggen! Här hittar du MAC Damascus>>>>

MAC är vida känt för sitt högkvalitativa knivstål. Redan under tidigt 80-tal fanns kockkniven i Sverige och MAC var på den tiden ”den kockkniven” man bara skulle ha om men jobbade professionellt. Anledningen till att varumärket ”försvann” under 90-talet var en illa hanterad agentur (vilket japanskt varumärke som tog över rollen som kockarnas favoritkniv är kanske inte så svårt att lista ut?). 

Sedan Vikingsun tog över agenturen har MAC återigen successivt gjort sitt återtåg och att just MAC Damascus kommer nu känns riktigt bra! Vi är många både professionella kockar och hemmakockar som fastnat för MAC och med de damaskerade kockknivarna i serien Damaskus, ett otroligt skönt handtag och grym skärpa spår iallafall jag MAC en lysande framtid!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s