EKA – Lingströmknivarna från Eskilstuna fortfarande svenska

UPPDATERING: EKA Christer Lingström har slutat tillverkas som signaturkniv – numera säljs dessa kockknivar under EKA’s egna varumärke och välrenommerade namn. Är du intresserad av EKA Kockknivar kontakta Eventkock.se som har Distributionsrätten.

Känner att det är på sin plats med ett förtydligande när det gäller EKA knivar i Eskilstuna. En artikel i Eskilstunakuriren satte igång en hel del spekulationer kring flytt utomlands etc (Läs artikeln här)

EKA Eskilstuna Kockkniv Christer Lingström

EKA Eskilstuna Kockkniv Christer Lingström

Utav 40 modeller som EKA har i sitt sortiment är det bara 3 st som tillverkas utomlands. Det är två jaktknivar och ett set med styckknivar som INTE tillverkas i Eskilstuna. Christer Lingström serien tillverkas; och kommer att fortsätta tillverkas, i Eskilstuna.  Att EKA precis som många andra företag gör åtgärder för att möta lågkonjuktur är inget konstigt, i EKA’s fall blev det med personalnedskärningar, men att tillverkningen skulle flyttas utomlands är alltså helt felaktigt. Sedan kanske det som reporter är lätt att måla hin håle på väggen innan man har alla fakta…

Så kort och gott; EKA kockknivar tillverkas fortfarande i Sverige och kommer med en 10 årig garanti.

Läs senaste nytt om EKA Christer Lingström på Eventkock.se – Bloggen>>>>>

UPPDATERING: EKA Christer Lingström har slutat tillverkas som signaturkniv – numera säljs dessa kockknivar under EKA’s egna varumärke och välrenommerade namn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s