Kai Shun – damaskerat superstål

Det här är knivar som man känner direkt är professionella. De har tyngd och balans men alla de skäregenskaper som gjort japanska knivar så populära genom åren.

Kärnan är i superstålet bland kärnämnen VG-10; även kallat V-Gold-10 som har en kolhalt på 1% och 1,5% kobolt som härdats till duktiga 61+/- 1 HRC. Shun Classic, Shun Steel och Ken Onion omges av 16 lager av dubbelt stål; SUS430/431 stål vilket gör 65 lager allt som allt (32+1+32=65).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s