EKA Christer Lingström – en unik svensk kockkniv för avancerade hemmakockar och professionella matkreatörer

UPPDATERING: EKA Christer Lingström har slutat tillverkas som signaturkniv – numera säljs dessa kockknivar under EKA’s egna varumärke och välrenommerade namn. Är du intresserad av EKA Kockknivar kontakta Eventkock.se som har Distributionsrätten.

EKA Christer Lingström är en svensktillverkad kniv – från EKA knivar i Eskilstuna – signerad en av våra mest välrenommerade svenska kockar. Ekaknivar Eskilstuna har tillverkat knivar sedan 1882 och har tillsammans med den välkände svenske kocken och krögaren Christer Lingström tagit fram denna exklusiva svenska kockkniv.

Handtag är tillverkade av noga utvald Afrikansk Bubinga som oljats för bästa hållbarhet och skönhet. Bladet i Lingström serien är av högvärdigt svenskt kvalitetsstål – Sandvik 12C27 – och en knivserie med bästa möjliga avvägning mellan form och funktion. En kockkniv som passar både avancerada hemmakockar som professionella matkreatörer. EKA ger 10 års garanti på fabrikations- och materialfel på samtliga Ekaknivar! Läs mer här>>>

EKA Christer Lingström Kockkniv

 

Distributör för Ekaknivarna i knivserien Christer Lingström i Sverige, Norden och Europa är Eventkock.se. Som företagsgåva, present, julklappar, jubileumsgåva mm är kockknivarna väldigt populära och man kan få sitt företags logotyp, budskap, personliga hälsning mm i lasertryck på ekaknivarna till mycket förmånliga priser. För mer information kontakta Eventkock.se.

UPPDATERING: EKA Christer Lingström har slutat tillverkas som signaturkniv – numera säljs dessa kockknivar under EKA’s egna varumärke och välrenommerade namn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s